"Het rendement van ervaring"

Let op! Wij zijn per 3 oktober verhuisd naar een nieuw kantoor

 

Finac geeft al bijna 50 jaar advies over persoonlijke financiën. Afhankelijk van uw behoefte kan dat het opstellen van een integraal financieel toekomstplan zijn of het adviseren over een financieel product. Finac betrekt daarbij de producten van vrijwel alle gerenommeerde aanbieders in Nederland. Finac adviseert bijvoorbeeld over een nieuwe of over te sluiten hypotheek, een expirerende lijfrente, schadeverzekeringen, financiële planning, etc. 

 

Bij het advies worden uw financiële situatie en uw wensen in kaart gebracht. Indien van toepassing zoeken we daar een passend financieel product bij en vergelijken we verschillende aanbieders op prijs en voorwaarden. Uiteraard kan Finac het product van uw keuze ook bij de aanbieder afsluiten (bemiddeling).

 

Finac is een onafhankelijk financieel adviesbureau en doet zaken met alle gerenommeerde banken en financiële instellingen. De adviseurs van Finac hebben ruime advieservaring in hun vakgebied en beschikken uiteraard over alle revelante vakdiploma’s. Zo krijgt u een gedegen advies en uiteindelijk het product dat het beste bij u past.

Bel of e-mail Finac
Stuur ons een e-mail:
Bel ons: 030-2393111
2012© • Designed by Jong & Klasse Utrecht
Powered by AccesSite CMS • Webhosting en bouw door Ragfijn