Werken bij Finac?

Ben jij/ken jij iemand die op zoek is naar een administratieve functie voor de verzekeringstak van ons kantoor? Wij horen graag van je!

 

finac_kantoor

De functie
In deze functie voer je met name ondersteunende werkzaamheden uit voor de adviseurs en het kantoor in het algemeen.

Taken zijn onder meer het voeren van administratieve handelingen met betrekking tot het wijzingen van de polissen of het afsluiten van verzekeringen. Je vraagt offertes op en staat zowel cliënten als verzekeraars te woord. Je biedt cliënten ondersteuning in geval van schades en onderneemt actie richting onder meer verzekeraars
Tevens krijg je de verantwoording voor diverse overige administratieve en organisatorische taken die behoren bij dit kantoor.

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een collega die in het bezit is van WFT Schade Particulier (bij voorkeur aangevuld met WFT Zakelijk, of bereid het diploma te halen). Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij een onafhankelijk assurantiekantoor en bent gewend klanten en verzekeraars te woord te staan.

Wij zoeken een flexibele kracht die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt. Je werkt accuraat en klantgericht en hebt enige affiniteit met ICT.

Geboden wordt:
Een zelfstandige en uitdagende functie bij een middelgroot ambitieus kantoor gelegen op een centrale plaats in Utrecht. Het salaris is marktconform en afhankelijk van werkervaring en opleiding. Daarnaast worden prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Het betreft een baan van 24 uur, waarvan de uren flexibel ingevuld kunnen worden.

Locatie:
Utrecht

Voor meer informatie en je sollicitatie graag contact opnemen met:

Susanne Peters
T:  030 6624888
M: 0654657176
s.peters@assured.nl