Het rendement van ervaring

Finac geeft al 50 jaar onafhankelijk advies over o.a. persoonlijke financiën, het opbouwen van pensioen, het maken van een financiële planning en verzekeringen. Finac biedt zowel particulieren als bedrijven ‘het rendement van ervaring’. Dat betekent dat alle adviseurs van Finac ruime ervaring hebben in hun vakgebied, over alle revelante vakdiploma’s beschikken en hun deskundigheid altijd inzetten om de oplossing te vinden die het best past bij úw situatie.

Sinds 1969

Finac is in 1969 opgericht onder de naam Voorlichtingsbureau voor Academici. Al snel is de naam gewijzigd in Financiering voor Academici, afgekort Finac. De oprichter had als doel academisch geschoolden te adviseren bij het verkrijgen van financiering, tegen gunstige voorwaarden, voor de aankoop van woning of praktijkpand.

Finac nu

Nog steeds zijn veel van onze klanten hoger opgeleid. Wij zien daarin erkenning van onze hoge kwaliteit van dienstverlening, maar het is zeker geen voorwaarde om van onze diensten gebruik te maken. Het verkrijgen van financiering is inmiddels uitgebreid met het maken van financiële planningen, advies over pensioen, en verzekeringen. Voor bedrijven adviseren en bemiddelen we sinds 2002 op het gebied van collectieve pensioenen voor werknemers en diverse verzekeringen.

Contact

Heeft u aanvullende vragen over verzekeringen?

Wij staan u graag te woord.