ill-droomhuis-gevonden

Hypotheekadvies

Hypotheeklasten die passen bij uw budget. Hypotheekadvies van Finac geeft u inzicht. Onze Erkend Hypotheekadviseurs berekenen voor u wat de gevolgen zijn op lange termijn, bij werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Finac werkt samen met vrijwel alle hypotheekverstrekkers, u krijgt dan ook altijd de best mogelijke deal. 

Wilt u alvast zelf uw mogelijkheden berekenen? Via de button hieronder kunt u uw maximale hypotheek berekenen. 

View this page in EnglishView this page in EnglishIn 7 stappen naar de beste hypotheekView this page in EnglishView this page in English

2. U kiest Finac als hypotheekadviseur

We sturen u binnen een dag per e-mail onze offerte voor het hypotheekadvies. U geeft ons online opdracht en doet een aanbetaling via iDEAL. Vervolgens maken wij een beveiligd digitaal dossier voor u aan waarin u op een veilige manier de door ons benodigde gegevens kunt uploaden.

4. Het adviesgesprek

In een persoonlijk gesprek presenteren we de uitgewerkte hypotheekvormen en worden alle details met u doorgenomen. Het gesprek is interactief: door u gewenste aanpassingen worden direct aangepast, doorgerekend en besproken. Na het gesprek krijgt u van ons inloggegevens waarmee u het advies thuis nog eens rustig kunt bekijken.

Veelgestelde vragen over de hypotheekakte

Uw hypotheek is door de bank geaccepteerd. Dan ontvangt u van uw notaris de (concept) hypotheekakte. Wij hebben enkele veelgestelde vragen hierover voor u op een rij gezet.

6. Wij gaan namens u bemiddelen

Wij dienen de hypotheekaanvraag voor u in bij de bank en zorgen dat de taxatie, bankgarantie en verzekeringen op tijd geregeld zijn. Ook hebben wij namens u contact met de makelaar en notaris. U ontvangt van de bank eerst een Renteaanbod. Na acceptatie en het eventueel aanleveren aanvullende gegevens ontvangt u een Bindende Hypotheekofferte. Dit betekent dat de aanvraag definitief geaccepteerd is.

Overtuigd van de voordelen van hypotheekadvies van Finac?

U bent hartelijk welkom voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoeveel kost ons advies?

U wilt natuurlijk weten hoeveel onze dienstverlening u gaat kosten. Wij vinden dat onze kosten afhankelijk moeten zijn van de complexiteit van de situatie. En we zijn graag transparant. Bereken hieronder zelf wat hypotheekadvies in uw situatie gaat kosten

Onze partners

aegon
asr
alllianz
attens
bijbouwe
centraal beheer
delta lloyd
handelsbanken
florius
hypotrust
ing
lloyds
iqwoon
nationale nederlanden
munt
rabobank
nibc
reaal
venn
syntrus achmea
abnamro
logo-westlandutrechtbank
tellius-logo-2
tulp

Aan de slag

Contact

Heeft u nog vragen?
Wij staan u graag te woord.