Schadeverzekeringen

Brand- of stormschade. U moet er niet aan denken. Naast schade aan uw pand of inventaris kan uw bedrijf stil komen te liggen terwijl vaste lasten doorlopen. Tref samen met Finac passende maatregelen.

Illustratie verzekeringen

Welke schadeverzekeringen voor mijn bedrijf?

Er zijn veel verschillende schadeverzekeringen voor bedrijven. Om het voor u overzichtelijk te maken, hanteren we voor onze advisering drie categorieën: aansprakelijkheid, bezittingen en continuïteit.

Bezittingen

Hierbij moet u denken aan het verzekeren van een bedrijfspand, de inventaris en goederen, computerapparatuur en eventueel huurdersbelang. Samen met u inventariseren we de risico’s en bespreken we welke verzekering en voorwaarden bij u passen. Hierbij kijken we ook naar brand –en inbraakpreventie.

Continuïteit

Als uw bedrijf door een calamiteit stil komt te liggen lopen de vaste lasten zoals bijvoorbeeld salarissen/sociale lasten, aflossingen, huren en energiekosten. Een bedrijfsschade- en/of reconstructieverzekering kan in die gevallen uitkomst bieden. Denkt u bij continuïteit van uw bedrijf ook aan cybercriminaliteit.

Contact

Heeft u aanvullende vragen over verzekeringen?

Wij staan u graag te woord.

Voor particulieren

Finac adviseert en bemiddelt ook voor particulieren in alle soorten schadeverzekeringen en beoordeelt lopende verzekeringen op prijs, dekking en voorwaarden.