Pensioen in beweging

Het pensioen van uw medewerkers is constant in beweging. Uit recente onderzoeken blijkt telkens weer dat medewerkers onvoldoende zicht hebben op uw toekomstige inkomsten en nauwelijks gebruik maken van aanpassingsmogelijkheden die de pensioenregeling biedt.
Finac kan werkgevers helpen bij hun zorgplicht over pensioen door met de deelnemers over pensioen te communiceren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Finac voor uw bedrijf

Finac geeft advies op maat. Ook kunnen we voor u bemiddelen bij het afsluiten van producten. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

Verzuim
Verzuim
Verzuim

Verzuim heeft aanzienlijke financiële consequenties. U moet tot twee jaar het loon doorbetalen en bent tot 10 jaar aansprakelijk voor de WGA uitkering. Vaak zelfs ook na uit dienst treden!

Lees verder

Bezit
Bezit
Bezit

Verzeker de bezittingen van uw bedrijf. Een goede inventarisatie en regelmatige update van uw bezittingen voorkomt over- en onderverzekering.

Lees verder

Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid

Wordt steeds belangrijker. Finac adviseert u over mogelijke aansprakelijkheid voor bedrijf, beroep of bestuurders. Ook cyber aansprakelijkheid wordt een steeds groter aandachtspunt.

Lees verder

Finac voor uw personeel

Finac adviseert u over verzekeringen voor uw werknemers en verzekeringen tegen financiële risico’s die u als werkgever loopt.

Icon pensioenen werknemers
Pensioenen voor werknemers
Pensioen

Een goede pensioenregeling sluit aan bij wensen van zowel werkgever als werknemer. Ons advies omvat een uitgebreide analyse en vervolgens een vergelijking van alle gerenommeerde pensioenaanbieders.

Lees verder

Icon inkomstenverzekering
Inkomstenverzekering
Inkomen bij ziekte

Als een werknemer arbeidsongeschikt raakt is deze in beginsel aangewezen op de wettelijke voorzieningen (WIA). Deze zijn veelal niet toereikend. Op verschillende niveau’s is een aanvulling mogelijk.

Lees verder

Onder andere deze bedrijven laten zich door Finac adviseren

Waarom Finac?

Onafhankelijk
Persoonlijk
Betrokken
50 jaar ervaring en expertise